DOCE PARES ESKRIMA

Edzések

Helyszín:

1135 Budapest Béke utca 21-29. III. em. (bejárat a Fáy utca felől)

 

Edzések:

Hétfő:

17:30 - 18:30 Xo Training

18:30 - 20:00 ESKRIMA

20:00 - 21:00 Késharc

Szerda:

17:30 - 18:30 Xo Training 

18:30 - 20:00 ESKRIMA

20:00 - 21:00 Filippino boksz

Legújabb videóink


Botharc - Mesterek

Youtube csatorna

Tekintsd meg a többi videónkat is youtube csatornánkon:

 

 

  Dionisio Cañete nagymester

    A legmagasabb szintű,12 danos Doce Pares nagymester és a Doce Pares Nagymesterek Tanácsának elnöke. Több eskrima könyv és oktatófilm megalkotója, sok ismeretterjesztő film szereplője. Jelenleg Cebu városban él, és az ott található központi Doce Pares Klub nagy tiszteletben álló vezető mestere.

Bővebben: Dionisio Cañete Nagymester

   Percival Pableo nagymester

    A többszörös forma és full contact világbajnok Percival „Val" Pableo nagymester 1979-ben kezdte meg edzéseit bátyánál, aki Dionisio Cañete nagymester tanítványa volt. A tehetséges fiatal harcost 1982-ben Diony nagymester a családjába fogatta, és 1990-ig ott élt a mester mellett. Ez idő alatt együtt edzhetett Diony nagymesterrel, Cacoy Cañetével és Vincente Carinnal, így közvetlenül a legnagyobbaktól sajátíthatta el a technikák rejtelmeit.

Bővebben: Percival Pableo Nagymester

Európai Doce Pares „Multi-Style System" vezető főinstruktora. Személyes tanítványa és barátja Dionisio Cañete és Percival Pableo nagymestereknek. Jelenleg Norvégiában él, és onnan irányítja az európai szervezet technikai fejlődését. Életét az eskrima tanulmányozásának szentelte, így mindent megtesz, hogy a filippínó harcművészet minél szélesebb körben eljusson. Rendszeresen utazik a Fülöp-szigetekre, hogy folyamatosan képezze magát, és tanulhasson a legnagyobb mesterektől.

 

Egész Európában tart szemináriumokat. Képzetségét fémjelzi, hogy nem csak az eskrima mesterek kérik fel oktatás tartására, hanem más harcművészet gyakorlói is. Minden évben többször oktatja a magyar csapatot: hol az övvizsgákra való felkészülést helyezi előtérbe, hol a versenytechnikákat (forma, full contact).

Bővebben: Danilo Huertas Mester

A Hungary Doce Pares „Multi-Style System" elnöke és vezető mestere. Személyesen Dionisio Cañeténél - a Fülöp-szigeteken - tett sikeres vizsgát az első mester fokozatra (1. dan). Harcművészeti tanulmányait 14 évesen kezdte. Több stílus szakavatott ismerője: Wing Tsun Kung Fu, Profi box, Kick-box, Kendo, Capueira, beavatott Chi kung mester.

 

Jelenleg Debrecenben él, és onnan irányítja a magyarországi szervezetet.

 

 

 

Bővebben: Dankó Ferenc Mester

Harcművészet gyakorlását 12 éves korában Shotokan karatéval kezdte. Tizenhét évesen „Jakab Önvédelmet és Fitneszt" tanult, előbb Szél Pál mesternél, később személyesen Jakab Lajos Önvédelmi Nagymester irányítása alatt - tizenkét évig. Számtalan önvédelmi és fegyveres bemutatóban szerepelt Magyarországon és Külföldön is.

Bővebben: Nagy Tamás Mester